Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen mekanizma sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Sonunda imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangın kapısı fiyatları fevkda adetlan tüm değmeselekenlere bentlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Kanatlar ortamında amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin hamil plakaları mevcuttur.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazımızda;

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını Yangın Kapısı kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen yapılabilmekle baş başa daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun temel sebebi mevki yitirilmesine esas vermemesi ve elan azca maliyetle meslekin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur ya Yangın Kapısı Fiyatları da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta Yangın Çıkış Kapısı ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri sayesinde kapılar beis görmez.

Report this wiki page